Search Form and Social Buttons

HotThemes Logo and Top Menu

To request a forum account, please login here and open support ticket. Only customers with active order(s) can open forum account!

× Discussion about Hot Joomla Gallery free Joomla module.

Topic-icon 2 of 30 galleries won't load, no error or log

More
6 years 5 months ago #7311 by lba
lba created the topic: 2 of 30 galleries won't load, no error or log
I have implemented like 30 galleries till now linked 1 gal to 1 menu (article layout), just great.

The procedure of working till now was by copying the module in order to inherit parameters and changing the folder path.

On the last 2 galleries, the loader gif appears once and after that disappears and the gallery wont show.

Working gal: [url=http://]http://albtourstravel.com/alb/index.php?option=com_content&view=article&id=43:hotel-radisson-blu-resort&catid=14:kroaci&Itemid=71[/url]

Not working Gal: [url=http://]http://albtourstravel.com/alb/index.php?option=com_content&view=article&id=53:hotel-iberostar-regency&catid=17:greqi&Itemid=75[/url]

Please advise

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 5 months ago #7321 by ivan.milic
ivan.milic replied the topic: Re: 2 of 30 galleries won't load, no error or log
Try enabling "load jQuery" in module settings. If that doesn't help, disable it and replace
albtourstravel.com/alb/modules/mod_jw_ajaxhr/jquery.js
(that is currently active on that page) with latest you can get from jquery.com (ver 1.5.1). Note that you have to keep same name of file which is "jquery.js" and when you download it it may be something like this jquery.1.5.1.js ...
The following user(s) said Thank You: lba

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 5 months ago #7336 by lba
lba replied the topic: Re: 2 of 30 galleries won't load, no error or log
Dear Ivan,

I updated JQuery but the problem remains, thanks a lot for your time.
LBA

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 5 months ago #7348 by ivan.milic
ivan.milic replied the topic: Re: 2 of 30 galleries won't load, no error or log
Maybe this can help:

In css file :

cms/modules/mod_hot_joomla_gallery/tmpl/style.css

.svwp {width: 50px; height: 20px;} /*preloader stuff. do not modify!*/
.svwp ul{position: relative; left: -999em;}/*preloader stuff. do not modify!*/

are the problem, check configuration or change file directly. Put some bigger values instead of 20px and 50px.
The following user(s) said Thank You: lba

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 5 months ago #7381 by lba
lba replied the topic: Re: 2 of 30 galleries won't load, no error or log
Dear Ivan,

You will not believe this...
The problem were the jpg files. They were corrupted or something.
Please share this info!

Best regars,
LBA

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.145 seconds

Links, Partners and Social Media