× Discussion about "Restaurant" Joomla template

Topic-icon Links from top menù don't works.

More
7 years 1 month ago #7569 by roger99
Hi everybody, why the links of the Main menù works and load the articles in the page but the same links in the Top Menù don't works?

Thanks a lot for the help.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 1 month ago #7573 by ivan.milic
If you are directed to same location that is not possible. Check the target links in both menus.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 1 month ago #7574 by roger99
The parameters of the menus looks similar but from the top menù i linked to: "404 - Component not found... etc."

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 1 month ago #7578 by ivan.milic
404 means that that is non-existing location. Use chrome browser (right mouse click) inspect element to find out rendered links in menu items.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 1 month ago #7582 by roger99
The right link is wrote:
<a href="/index.php/primi.html"><span>Primi</span></a>

The bad link is wrote:

<a href="/index.php/styles/primi-first-courses.html"><span>Primi (first courses)</span></a>

How to correct?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 1 month ago - 7 years 1 month ago #7585 by ivan.milic
/index.php/primi.html and /index.php/styles/primi-first-courses.html are definitely not the same, as their name is not the same also. What is the type of menu item?

Best if you can delete that menu item and make it again pointing to right article or category or section or custom link.
Last edit: 7 years 1 month ago by ivan.milic.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: milos
Time to create page: 0.128 seconds