Search Form and Social Buttons

HotThemes Logo and Top Menu

To request a forum account, please login here and open support ticket. Only customers with active order(s) can open forum account!

× Discussion about "Furniture Store" VirtueMart/Joomla template

Topic-icon issue with new VM new registration at check

More
6 years 10 months ago #2352 by mshalabi@knowledgenetworks.com
mshalabi@knowledgenetworks.com created the topic: issue with new VM new registration at check
Hello,

at checkout, and when "New? Please Provide Your Billing Information" radio button is checked, the form expands and cover/overlabs the bottom menus and the footer section, making the form illegible.

I checked on your guys demo page, and it seems to have the same issue. Please advise as to how to fix.

(also see screenshot)

thank you,
Attachments:

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 10 months ago #2356 by milos
milos replied the topic: Re: issue with new VM new registration at check
Sorry, but I don't see this issue on the demo site. Please tell me what browser you are using?

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 10 months ago #2359 by mshalabi@knowledgenetworks.com
mshalabi@knowledgenetworks.com replied the topic: Re: issue with new VM new registration at check
Thanks for the quick respond,

I'm tested with IE 8 and firefox 3.5.11 (on both windows and Mac) and also Safari 5.0.1 still having the same issue :(.

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 10 months ago #2360 by milos
milos replied the topic: Re: issue with new VM new registration at check
I am asking about our Demo site. Have you tested our Demo site in all those browsers?

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 9 months ago #2781 by fernando
fernando replied the topic: Re: issue with new VM new registration at check
Hi, i´m having the same problem, and in the Demo Site, i´m receiving 404 error, when click in checkout buttom,

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 9 months ago - 6 years 9 months ago #2784 by milos
milos replied the topic: Re: issue with new VM new registration at check
We corrected the error on demo site. In VM's configuration, Security tab, you should have
http://
or
https://
before URLs.
Last Edit: 6 years 9 months ago by milos.

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.164 seconds

Links, Partners and Social Media