Search Form and Social Buttons

HotThemes Logo and Top Menu

To request a forum account, please login here and open support ticket. Only customers with active order(s) can open forum account!

× Feel free to talk about anything and everything related to Joomla in this board.

Topic-icon Hot Model Template not working! HELP PLS

More
5 years 1 month ago #14231 by michaelf
Hi,

I'm trying to get help. I couldnt find any way of emailing you guys.

I bought "Hot Model" template and I cant get it to work. I installed it, then deleted it. Then installed again, and it wont work. I've tried the full version twice and then each of the smaller template versions twice.

Please contact me to help.

Michael.

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 1 month ago #14240 by ivan.milic
When you say "I cant get it to work" what do you mean by that? What is problem exactly?

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 1 month ago #14275 by michaelf
Well. I have installed it. I can get to the admin panel ok. But, there's no front page. I get an http 404 error.

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 1 month ago #14283 by milos
Please give us your link to check this.

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 3 weeks ago #14467 by michaelf
I appologise for the delayed response.

I have uninstalled the template and modules, and reinstalled. I dont get an error, but not much displays. I have a the Hot Joomla Carousel, Rotator and Gallery published as well as 3 articles and noe of it is displayed.

www.nishimachi.com.au/

What have I done wrong?

Michael.

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 3 weeks ago #14487 by milos
Please install template using HotStart method. Don't forget to click Install Sample Data button. Please read documentation PDF for details.

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.136 seconds

Links, Partners and Social Media