Search Form and Social Buttons

HotThemes Logo and Top Menu

To request a forum account, please login here and open support ticket. Only customers with active order(s) can open forum account!

× Discussion about "Skies" Joomla template.

Topic-icon Problem when clicking links in the template

More
7 years 1 month ago #1147 by arvindranga
arvindranga created the topic: Problem when clicking links in the template
Hello:

I have just installed the HSky template at this website:
landmarklawgroup.arvindprojects.com

When I click on any of the links, it just opens up a lightbox instead of opening the new page. Could you please check to see what the problem might be? If you need the admin uid/pwd I can share it to an email id.

Please help!

Thank you,
Arvind

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 1 month ago #1148 by milos
milos replied the topic: Re: Problem when clicking links in the template
Hello,

I checked your site and all links are opening normally. Can you tell me what link opens in lightbox (?) and where it is located?

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 1 month ago #1150 by arvindranga
arvindranga replied the topic: Re: Problem when clicking links in the template
Hi:

Thanks for your quick reply.

It appears to be a browser-specific issue. Works OK in Chrome, FF 3.5 and IE8 but not FF 3.0 and IE7. Can you check with an older browser and see if you get the same error.

The error is that EVERY LINK just opens a lightbox with a loading gif and does not go to a new page. Just gets stuck.
I am using Joomla 1.5.17.

Arvind

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 1 month ago #1157 by milos
milos replied the topic: Re: Problem when clicking links in the template
Please disable Load Gallery in template parameters. This will fix the problem but you won't be able to use Gallery features. We will resolve the problem within 24h.

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 1 month ago #1158 by arvindranga
arvindranga replied the topic: Re: Problem when clicking links in the template
Hello:

Yes, disabling the Load Gallery fixes it. Looking forward to a more permanent fix. Thank you!

Arvind

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 1 month ago - 7 years 1 month ago #1160 by milos
milos replied the topic: Re: Problem when clicking links in the template
OK, you may now enable LightBox back.

Please go to module parameters of Hot Image Slider module (Extensions > Modules > Hot Image Slider) and disable loading of jQuery there. Perhaps it's loading twice, in template and in module.

Let me know if it fixed the problem.
Last Edit: 7 years 1 month ago by milos.

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.142 seconds

Links, Partners and Social Media