× Discussion about "It Starts" Joomla template.

Topic-icon MS Explorer issues

More
7 years 8 months ago #2921 by ottilie
MS Explorer issues was created by ottilie
I normally use FireFox, so I hadn't noticed this before, but the home page of our school's website is not displaying correctly in MS Explorer:

www.miralomasf.com

Please compare home page in FireFox and MS Explorer. In the latter, half the modules aren't showing up?!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 8 months ago #2926 by milos
Replied by milos on topic MS Explorer issues
Please check if demo.hotjoomlatemplates.com/itstarts works on your computer on IE. If it works, then try to unpublish modules on your site (one by one) to find out which module makes the problem.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 8 months ago #2930 by ottilie
Replied by ottilie on topic MS Explorer issues
turned off each module by module, but didn't fix the problem.

Possibly this started when I edited the css file, like you suggested here:
www.hotjoomlatemplates.com/support-forum...nq-when-in-a-submenu

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 8 months ago #2931 by ottilie
Replied by ottilie on topic MS Explorer issues
Solved.
There was something wrong in the content part of the site. Amazing how sensitive IE is compared to FF...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: milos
Time to create page: 0.101 seconds