Search Form and Social Buttons

HotThemes Logo and Top Menu

To request a forum account, please login here and open support ticket. Only customers with active order(s) can open forum account!

× Discussion about "It Starts" Joomla template.

Topic-icon Hotstart faillure!

More
6 years 7 months ago #4037 by pedrosan
pedrosan created the topic: Hotstart faillure!
Hello forum and support,

Im new and just joined the club, downloaded a few club templates, I tried to work with the hotstart with fillzilla.. wen it was done... the installation and when i removed the installation folder at the end, i went to the site but got a blank page with in the left corner my site domainname, I tried it with a few sites I have on different severs, every time the same story..

Can somebody help me with this?

PS:
In the beginning, I did not use the hotstart and it was working, It was a bit work to organize all the modules and thats why I tried the hotstart

Thanks to all respondses!!

Pedro

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 7 months ago #4044 by milos
milos replied the topic: Re: Hotstart faillure!
Please give me link. Maybe you have empty index.html file in root folders of your sites. Delete it please.

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 7 months ago #4069 by pedrosan
pedrosan replied the topic: Re: Hotstart faillure!
Hey Milos,


Suddently, it works, dont ask what I did, the same as I explained before..

Thanks anyway

Greetings

Pedro

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.112 seconds

Links, Partners and Social Media