Search Form and Social Buttons

HotThemes Logo and Top Menu

To request a forum account, please login here and open support ticket. Only customers with active order(s) can open forum account!

× Discussion about Hot Image Slider free Joomla module.

Topic-icon Only two images show

More
6 years 10 months ago - 6 years 10 months ago #2306 by derwydd
derwydd created the topic: Only two images show
Only two images show with Hot Image Slider! After that it is just a black screen. What do I do to resolve this. I have checked over and over, and the path is right, the images are right. /images/banner
1.png
2.png
3.png // screws up here, no image, only text
... For each after image3 is a black screen
...
...
...

edit: It appears to be an issue with Google Chrome, Safari, iPhones Web Browser

IE and FireFox Seems to be fine!

Thanks
Jason
Last Edit: 6 years 10 months ago by derwydd.

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 10 months ago #2307 by milos
milos replied the topic: Re: Only two images show
Please try to disable loading of jQuery. If it doesn't help, please send me you URL.

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 10 months ago - 6 years 10 months ago #2309 by derwydd
derwydd replied the topic: Re: Only two images show
nope this just makes the whole thing black...
Last Edit: 6 years 10 months ago by derwydd.

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 10 months ago #2313 by milos
milos replied the topic: Re: Only two images show
Strange, please switch to default Joomla template temporary and check if the problem exists then.

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 10 months ago #2320 by derwydd
derwydd replied the topic: Re: Only two images show
Yes apparently it is the theme. What can I do to fix this? I need this theme, and unwilling to change. Is this a conflict of variable names? Maybe I can change something in the code? It just has a problem displaying images 3-9...

Thanks
Jason

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 10 months ago #2323 by milos
milos replied the topic: Re: Only two images show
I believe it's about element with the same ID name "wrap" used in both template and module. You will have to rename it in template or in module.

Also, could be a conflict between module and a script used in template. Strange, but there are no javascript errors shown.

Please edit index.php of template and find this part:
<script type="text/javascript" src="/components/com_gantry/js/gantry-totop.js"></script>
  <script type="text/javascript" src="/components/com_gantry/js/gantry-buildspans.js"></script>

  <script type="text/javascript" src="/components/com_gantry/js/gantry-smartload.js"></script>
  <script type="text/javascript">

			window.addEvent('domready', function() {
				var modules = ['rt-block'];
				var header = ['h3','h2','h1'];
				GantryBuildSpans(modules, header);
			});
		
window.addEvent('domready', function() {new GantrySmartLoad({'offset': {'x': 200, 'y': 200}, 'placeholder': '/templates/rt_grunge_j15/images/blank.gif', 'exclusion': ['ul.menutop span.image']}); });
  </script>

You can try disabling the <script> lines one by one to see when the module will start working correctly. Once you find the error, remove that line from template, but then check if the rest of your site is working properly.

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.148 seconds

Links, Partners and Social Media