Search Form and Social Buttons

HotThemes Logo and Top Menu

To request a forum account, please login here and open support ticket. Only customers with active order(s) can open forum account!

× Discussion about Hot Image Slider free Joomla module.

Topic-icon Slider not showing up properly

More
8 years 1 week ago #245 by luvdodo
luvdodo created the topic: Slider not showing up properly
Hi

First of all, this is an awesome plugin. However I have a problem with the layout.

www.evaza.com/index.php?option=com_conte...cle&id=93&Itemid=111

In the link above you will see that the slide box appears without images. I have used the loadposition tag within the article.

I have user position "user1"

I am not sure what I am doing wrong.

Also If I use some other position say, xyz, then the images show up , but one below the other :(

Truly appreciate your help.

Thanks.


MG

Please Log in to join the conversation.

More
8 years 1 week ago - 8 years 1 week ago #246 by milos
milos replied the topic: Re: Slider not showing up properly
I think it's conflict with your tabs module. Is it OK on a page without the tabs module? Are you using the most recent version of HOT Image Slider?
Last Edit: 8 years 1 week ago by milos.

Please Log in to join the conversation.

More
8 years 1 week ago #247 by luvdodo
luvdodo replied the topic: Re:Slider not showing up properly
Hi Milos,

Thanks for replying. yes, it is the latest version and i am using roktabs...it shows up properly when I enable the module on all pages, in say, the user1 or user4 position.

Is there a way you can log in and check the settings? I dont mind donating or buying the module :)

I am a novice :(

Thanks so much.

Please Log in to join the conversation.

More
8 years 1 week ago #248 by milos
milos replied the topic: Re:Slider not showing up properly
Perhaps you disabled jQuery in HOT Image Slider module parameters. Please try to enable it (the first option). If it doesn't work, send me your login details (use Contact Us form).

Please Log in to join the conversation.

More
8 years 1 week ago #249 by luvdodo
luvdodo replied the topic: Re:Slider not showing up properly
Hi Milos,

Jquery is enabled, I do see it showing up with certain parameters enabled....check the site now as an example..you will see that it shows up fine on the top but not in the tabbed area :(.

I will send you my info via contact form in 5 mins....

thanks,

luvdodo

Please Log in to join the conversation.

More
8 years 1 week ago #250 by milos
milos replied the topic: Re:Slider not showing up properly
Sorry, but I can't help. I thought RokTabs is template feature that allows showing of several modules as tabs. But now I see RokTabs is a module to show articles. You can't show module in a module. :(

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.089 seconds

Links, Partners and Social Media