Search Form and Social Buttons

HotThemes Logo and Top Menu

To request a forum account, please login here and open support ticket. Only customers with active order(s) can open forum account!

× Discussion about Hot Newsflash free Joomla module.

Topic-icon Not showing anything

More
7 years 6 months ago #319 by neatgadgets
neatgadgets created the topic: Not showing anything
I installed the module, enabled it. And put in one title/link/description and changed the number of articles to show as being 1.

In Firefox I see the title of the module, but nothing else. In IE I see a red X. Am I missing something?

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 6 months ago #320 by milos
milos replied the topic: Re: Not showing anything
Is it OK when you have 2 articles?

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 6 months ago #321 by neatgadgets
neatgadgets replied the topic: Re:Not showing anything
Same thing happens... nothing.

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 6 months ago #322 by milos
milos replied the topic: Re:Not showing anything
Please try to enable no conflict mode in module parameters. If it doesn't help, please give me your URL.

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 6 months ago #323 by neatgadgets
neatgadgets replied the topic: Re:Not showing anything
Yes I already had that on.

URL is

hosting2.arcs.org.au/terrestrialbiodiversity

Please Log in to join the conversation.

More
7 years 6 months ago #324 by milos
milos replied the topic: Re:Not showing anything
Please setup images and module width. In example, module is trying to show image http://hosting2.arcs.org.au/terrestrialbiodiversity/images/stories/articles.jpg which is not available on your server.

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.164 seconds

Links, Partners and Social Media