Search Form and Social Buttons

HotThemes Logo and Top Menu

To request a forum account, please login here and open support ticket. Only customers with active order(s) can open forum account!

× Discussion about "Architecture" Joomla template.

Topic-icon Install Problem

More
6 years 1 month ago #4760 by walle
I use this template for a log time without problems:D, but now when I want to acces to my site I just see this warning message:

Warning: require(C:\inetpub\vhosts\cqartstudio.com\httpdocs\templates\hot_architecture/styles/styledefault.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in C:\inetpub\vhosts\cqartstudio.com\httpdocs\templates\hot_architecture\index.php on line 112

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required 'C:\inetpub\vhosts\cqartstudio.com\httpdocs\templates\hot_architecture/styles/styledefault.php' (include_path='.;./includes;./pear;C:\Program Files\Parallels\Plesk\Additional\Php\PEAR\pear') in C:\inetpub\vhosts\cqartstudio.com\httpdocs\templates\hot_architecture\index.php on line 112


This is a server side problem or is somthing wrong with the templates\hot_architecture\index.php??
Please help me.

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 1 month ago #4768 by ivan.milic
If you have not changed anything best is to ask that your hosting provider to check for that.

C:\inetpub\vhosts\cqartstudio.com\ should be your root folder for ftp access, so you can also check that that file exists.

Different \ and / in path should not, but may cause problem.

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.101 seconds

Links, Partners and Social Media