Search Form and Social Buttons

HotThemes Logo and Top Menu

To request a forum account, please login here and open support ticket. Only customers with active order(s) can open forum account!

× Discussion about "Boutique" Joomla template.

Topic-icon Problems with HOTstart 1.6

More
6 years 4 months ago #9629 by sagey
sagey created the topic: Problems with HOTstart 1.6
When installing the Hotstart for J1.6.. i get to Install sample data and get the below error message:

Some errors occurred while populating the database: Table 'wa89g_weblinks' already exists SQL=--
-- -- Table structure for table `wa89g_weblinks` -- CREATE TABLE `wa89g_weblinks` ( `id` int(10) unsigned NOT NULL AUTO_INCREMENT, `catid` int(11) NOT NULL DEFAULT '0', `sid` int(11) NOT NULL DEFAULT '0', `title` varchar(250) NOT NULL DEFAULT '', `alias` varchar(255) NOT NULL DEFAULT '', `url` varchar(250) NOT NULL DEFAULT '', `description` text NOT NULL, `date` datetime NOT NULL DEFAULT '0000-00-00 00:00:00', `hits` int(11) NOT NULL DEFAULT '0', `state` tinyint(1) NOT NULL DEFAULT '0', `checked_out` int(11) NOT NULL DEFAULT '0', `checked_out_time` datetime NOT NULL DEFAULT '0000-00-00 00:00:00', `ordering` int(11) NOT NULL DEFAULT '0', `archived` tinyint(1) NOT NULL DEFAULT '0', `approved` tinyint(1) NOT NULL DEFAULT '1', `access` int(11) NOT NULL DEFAULT '1', `params` text NOT NULL, `language` char(7) NOT NULL DEFAULT '', `created` datetime NOT NULL DEFAULT '0000-00-00 00:00:00', `created_by` int(10) unsigned NOT NULL DEFAULT '0', `created_by_alias` varchar(255) NOT NULL DEFAULT '', `modified` datetime NOT NULL DEFAULT '0000-00-00 00:00:00', `modified_by` int(10) unsigned NOT NULL DEFAULT '0', `metakey` text NOT NULL, `metadesc` text NOT NULL, `metadata` text NOT NULL, `featured` tinyint(3) unsigned NOT NULL DEFAULT '0' COMMENT 'Set if link is featured.', `xreference` varchar(50) NOT NULL COMMENT 'A reference to enable linkages to external data sets.', `publish_up` datetime NOT NULL DEFAULT '0000-00-00 00:00:00', `publish_down` datetime NOT NULL DEFAULT '0000-00-00 00:00:00', PRIMARY KEY (`id`), KEY `idx_access` (`access`), KEY `idx_checkout` (`checked_out`), KEY `idx_state` (`state`), KEY `idx_catid` (`catid`), KEY `idx_createdby` (`created_by`), KEY `idx_featured_catid` (`featured`,`catid`), KEY `idx_language` (`language`), KEY `idx_xreference` (`xreference`) ) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=utf8 AUTO_INCREMENT=4

Please can someone help asap. The installation obviously isn't successful. I've installed the Hotstart for J1.5 and it works fine, but just not for J1.6 - which is the version I need. Is it possible that this Hotstart J1.6 is corrupt/or just not working properly? Any help would be appreciated as I need to get this site up and running. Thanks

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 4 months ago #9647 by ivan.milic
ivan.milic replied the topic: Re: Problems with HOTstart 1.6
Delete database first or chose other name for database.

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 4 months ago #9765 by sagey
sagey replied the topic: Re: Problems with HOTstart 1.6
I did delete that database and created a new one when I was having problems. It turns out that I'm going to have to use J1.5 Hotstart anyway because I'm adding virtuemart to it. But you should be aware I had problem with J 1.6 Hotstart as others may have the same problem.

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.080 seconds

Links, Partners and Social Media