Search Form and Social Buttons

HotThemes Logo and Top Menu

To request a forum account, please login here and open support ticket. Only customers with active order(s) can open forum account!

× Discussion about "Furniture Store" VirtueMart/Joomla template

Topic-icon Virtumart problem

More
6 years 2 months ago #10283 by tfshiua
tfshiua created the topic: Virtumart problem
Sir,

can you help to solve the problem?

Admin->components->virtumart , then ...



Warning: require_once(.../components/com_virtuemart/virtuemart_parser.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in .../administrator/components/com_virtuemart/admin.virtuemart.php on line 29

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required .../components/com_virtuemart/virtuemart_parser.php' (include_path='.:/usr/lib64/php:/usr/lib/php') in .../administrator/components/com_virtuemart/admin.virtuemart.php on line 29

Thank you.
tfshiua
Attachments:

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 2 months ago #10289 by ivan.milic
ivan.milic replied the topic: Re: Virtumart problem
Have you tried that without / at the end, and without
http://www.

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 2 months ago #10294 by tfshiua
tfshiua replied the topic: Re: Virtumart problem
Hello~
I try to take "http://www." and end "/" away, and still fail.

I check /components/.. , and didn't find "com_virtumart" directory??

I use "hot_furniturestore_hotstart" to install it...

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 2 months ago #10295 by tfshiua
tfshiua replied the topic: Re: Virtumart problem
I use bluehost service, joomla 1.5.23 vrsion.

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 2 months ago #10297 by ivan.milic
ivan.milic replied the topic: Re: Virtumart problem
Are that files relay there ? Maybe you did not copied all joomla files , because of FTP transfer failure?

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 2 months ago #10311 by tfshiua
tfshiua replied the topic: Re: Virtumart problem
I re-install "hot_furniturestore_hotstart", fail messages are still the same.

Please help to clarify it.

If you need any more message, please note me.

Thank you.


Attachments:

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.159 seconds

Links, Partners and Social Media