Search Form and Social Buttons

HotThemes Logo and Top Menu

To request a forum account, please login here and open support ticket. Only customers with active order(s) can open forum account!

× Discussion about "Furniture Store" VirtueMart/Joomla template

Topic-icon I'm sorry but I've really lost my left side bar

More
6 years 10 months ago #3799 by gayle
gayle created the topic: I'm sorry but I've really lost my left side bar
Hi there,
Sorry but i really HAVE lost this left side bar on any new articles created.

I have taken all my text from notepad - so no chance of horrible microsoft bugs.

Have lost left side bar PLUS random picture on NEW articles created.

PLEASE Help
Gayle

(pics attached)




Attachments:

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 10 months ago #3806 by ivan.milic
ivan.milic replied the topic: Re: I'm sorry but I've really lost my left side bar
I have looked at your pages. Seems like that module that shows left column is turned on only for "What is Feng Shui". See "Module Assignment" when you enter that module in administration (it's probably main menu module),make sure "Select menu Item(s) from list" then select multiple menu items for each page where you want to have that left content using (ctlr+mouse_click).

Ivan
The following user(s) said Thank You: gayle

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 10 months ago #3807 by gayle
gayle replied the topic: Re: I'm sorry but I've really lost my left side bar
Ivan,
thank you - that really worked - I've got my sidebar back.

Now I just need to get my random picture back please.

Here' the link - without the picture:

myfengshuiprosperity.com/test/index.php?...cle&id=38&Itemid=165

Gayle

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 9 months ago - 5 years 9 months ago #13995 by rolandos
rolandos replied the topic: Re: I'm sorry but I've really lost my left side bar
Hello,

I lost my left bar and random picture too, only when I select a productcategory and productdetails. Left bar and random pictures are set on every page exept the homepage.
Normal-layout:

Productcategory and Productdetails???


EDIT: Fixed already, with the delete of a 'bottom' menu I accidentally delete the VM category module. Put back a new menu for the category module and it's working again.
Attachments:
Last Edit: 5 years 9 months ago by rolandos. Reason: Fixed problem

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.161 seconds

Links, Partners and Social Media