Search Form and Social Buttons

HotThemes Logo and Top Menu

To request a forum account, please login here and open support ticket. Only customers with active order(s) can open forum account!

× Discussion about "Sportal" Joomla template.

Topic-icon website comes up under menu item

  • trey-braid
  • trey-braid's Avatar Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
6 years 4 months ago #2762 by trey-braid
www.govenom.com

milos i noticed this earlier when i pull the website up... why would it pull defaulted to the "arena" button-- it isnt a frontpage menu item...

any ideas

thanks
trey

... i did login to the back and opened up the frontpage menu item and saved it again... what could have happened???

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 4 months ago #2764 by milos
It doesn't have to be a frontpage item. You selected this menu item as default menu item.

Please Log in to join the conversation.

  • trey-braid
  • trey-braid's Avatar Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
6 years 4 months ago - 6 years 4 months ago #2807 by trey-braid
www.govenom.com
milos like i mentioned the other day for some reason when you pull the website it defaults to a secondary menu item and not the default menu...

ive pulled it up a couple times and it is set to ticket and i just pulled it up again a short time ago and contact was highlighted ( i viewed this in explorer | firefox | and chrome and all the same )

the venom menu item is the default menu item...do you have any idea what might be causing this... when it has done this i log in the backend and open the menu item and resave it and that fixes the issue... might this be a jquery issue with the menu?

please let me know

i dont know if this matters; but, i just took a look into the carousel module and jquery and no conflict were turned off... i just turned them on...no other mods are loading jquery...

thanks

trey
Last Edit: 6 years 4 months ago by trey-braid.

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 4 months ago - 6 years 4 months ago #2811 by milos
I am not sure, maybe you deleted some part of code from index.php (top menu part). As you can see on our demo, this works fine on template.

Did you configure the top menu per www.hotjoomlatemplates.com/blog/17-jooml...ems-and-subline-text
Last Edit: 6 years 4 months ago by milos.

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.115 seconds

Links, Partners and Social Media