Search Form and Social Buttons

HotThemes Logo and Top Menu

To request a forum account, please login here and open support ticket. Only customers with active order(s) can open forum account!

× Discussion about Hot Lightbox Joomla module.

Topic-icon Processes thumbnails, but does not display on page

More
6 years 2 months ago #10740 by Quartermaster
Quartermaster created the topic: Processes thumbnails, but does not display on page
Hello,

Hot Lightbox processes the images from my folder, and creates a thumbs folder, but it does not display them on the home page.

I've tried tweaking every variable, but cannot determine what I'm doing wrong.

Are there common mistakes that would prevent all the images from displaying in the slide show?

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 2 months ago #10746 by ivan.milic
ivan.milic replied the topic: Re: Processes thumbnails, but does not display on page
Common mistakes are wrong paths , but you say thumbs folder is made. Are there images created in thumbs folder?

Best if you cod send us link so we could see.

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 2 months ago #10769 by Quartermaster
Quartermaster replied the topic: Re: Processes thumbnails, but does not display on page
UPDATE:

The display problem is localized to Firefox (5x) only.
Internet Explorer 9 displays fine.
Google Chrome 13 works fine.

I can't figure out why FireFox is not displaying images in either HOT Lightbox or the other one I installed.

It has to be the template, because it displayed fine with your HOT Start content before I began editing. And I assure you, I did not edit any critical items, like PHP or CSS outside the module controls.

Please help me figure out why this is happening?

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 2 months ago #10774 by ivan.milic
ivan.milic replied the topic: Re: Processes thumbnails, but does not display on page
FF can not resolve \ character in path. Go to view source in FF and see if you have some script or css reference with \ in path.

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 2 months ago #10779 by Quartermaster
Quartermaster replied the topic: Re: Processes thumbnails, but does not display on page
SOLVED.

WOW! You might want to make a sticky on this:

FireFox Plugin "AD BLOCK PLUS" will block certain code, not necessarily ads.

Very interesting.

That was the problem, and the solution. Disable (allow all) on your own [domainname]

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.081 seconds

Links, Partners and Social Media