Search Form and Social Buttons

HotThemes Logo and Top Menu

To request a forum account, please login here and open support ticket. Only customers with active order(s) can open forum account!

× Discussion about "DesignNow" Joomla template

Topic-icon many problems from new install

More
5 years 9 months ago #11620 by plive
plive created the topic: many problems from new install
Hi,
i'm beginner and use joomla 1.5.23. After standard installation, i bought DesignNow template. installed it, but have many problems. I tried to use demo model, checked documented paramters, but have carousel error message on my screen.
Notice: Undefined variable: infinite_list in C:\wamp\www\Joomla_1.5.23-Stable-Full_billBelt\modules\mod_hot_joomla_carousel\tmpl\default.php on line 74
Call Stack
# Time Memory Function Location
1 0.0004 695808 {main}( ) ..\index.php:0
2 0.2342 12936816 JSite->render( ) ..\index.php:79
3 0.2345 12937616 JDocumentHTML->render( ) ..\application.php:168
4 0.2433 13120280 JDocumentHTML->_parseTemplate( ) ..\html.php:249
5 0.2693 13447224 JDocumentHTML->getBuffer( ) ..\html.php:386
6 0.2693 13447832 JDocumentRendererModules->render( ) ..\html.php:190
7 0.3568 14464336 JDocumentRendererModule->render( ) ..\modules.php:41
8 0.3573 14474264 JModuleHelper->renderModule( ) ..\module.php:84
9 0.3599 14572368 require( 'C:\wamp\www\Joomla_1.5.23-Stable-Full_billBelt\modules\mod_hot_joomla_carousel\mod_hot_joomla_carousel.php' ) ..\helper.php:173
10 0.3607 14613400 require( 'C:\wamp\www\Joomla_1.5.23-Stable-Full_billBelt\modules\mod_hot_joomla_carousel\tmpl\default.php' ) ..\mod_hot_joomla_carousel.php:3

I don't understand what's wrong, and installation documentation is not helpfull !
please help
thx

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 9 months ago #11622 by milos
milos replied the topic: Re: many problems from new install
Can you install plain Joomla on this server? Can you try to install this template on hosting provider's server?

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 9 months ago #11630 by plive
plive replied the topic: Re: many problems from new install
Hi Milos,
thanks for fast reply.
no, i installed it on my local server (wamp) and already created my pages + content
i did not installed hotstart because i saw it after unzipping the package.
How can i make it works like the demo site ?
If i re install it by using hotstart, i'll lose all my data (?)
best regards

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 9 months ago #11639 by ivan.milic
ivan.milic replied the topic: Re: many problems from new install
Yes hot_start is fresh installation with demo data, you can install it then migrate articles from your existing site using some tool , or install hot_start elsewhere then compare settings,configuration.. to make you site look like that

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 9 months ago #11676 by plive
plive replied the topic: Re: many problems from new install
Hi Ivan,
you are right, i installed hot_start in another folder (wamp) and copy parameters to my site.

many thanks !

ps/i have others questions, i'll use another topic

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.135 seconds

Links, Partners and Social Media