Search Form and Social Buttons

HotThemes Logo and Top Menu

To request a forum account, please login here and open support ticket. Only customers with active order(s) can open forum account!

× Discussion about "eCommerce" VirtueMart/Joomla template

Topic-icon ecommerce site not linking to pages

More
6 years 2 months ago #9460 by chrisbarker
chrisbarker created the topic: ecommerce site not linking to pages
Hi, I recently purchased the ecommerce package to be loaded for me.
When I click on a link, I get a 404 - Component not found error message.
Also, when i click on an item, say cameras on the left hand links. It looks like it cannot find the link to the css file.
Any thoughts thank you.
www.cleddauwebdesign.co.uk

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 2 months ago #9469 by ivan.milic
ivan.milic replied the topic: Re: ecommerce site not linking to pages
Did you replace localhost:8888 in \administrator\components\com_virtuemart\virtuemart.cfg.php with your site's link?

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 2 months ago #9498 by chrisbarker
chrisbarker replied the topic: Re: ecommerce site not linking to pages
Hi Ivan, Yes I did that thank you, Milos has helped me out.He suggested disabling SEF in Global configuration or enabling SEF with mod_rewrite( rename file htaccess.txt to .htaccess). I did the disable for now and it worked.
Thank you for replying
Chris

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.117 seconds

Links, Partners and Social Media