Search Form and Social Buttons

HotThemes Logo and Top Menu

To request a forum account, please login here and open support ticket. Only customers with active order(s) can open forum account!

× Discussion about "Cars" Joomla template.

Topic-icon Component not found?

More
5 years 8 months ago - 5 years 8 months ago #10011 by dmuller
dmuller created the topic: Component not found?
www.activepestcontrolsolutions.com

I built this site some months ago (based on hotcars) and all was fine, I just went to re-visit the site to check a few things and noticed that on every other page than the homepage I get an error:

"404 - Component not found

You may not be able to visit this page because of:

an out-of-date bookmark/favourite
a search engine that has an out-of-date listing for this site
a mistyped address
you have no access to this page
The requested resource was not found.
An error has occurred while processing your request.

Please try one of the following pages:

Home Page

If difficulties persist, please contact the System Administrator of this site.

Component not found"

Any ideas what may be happening as I haven't seen anything like this before?

Thanks in advance.
Last Edit: 5 years 8 months ago by dmuller.

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 8 months ago #10023 by ivan.milic
ivan.milic replied the topic: Re: Component not found?
It look's like SEF configuration. Turn off SEF and see it it gets any better.

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 8 months ago #10075 by dmuller
dmuller replied the topic: Re: Component not found?
That worked, thanks.

Is SEF possible with Hot Cars?

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 8 months ago #10083 by milos
milos replied the topic: Re: Component not found?
Of course it is, but you must have proper .htaccess file in your Joomla folder. Try renaming default Joomla's htaccess.txt file to .htaccess

Your host must be 100% compatible with Joomla. Ask them about it.

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 8 months ago #10085 by dmuller
dmuller replied the topic: Re: Component not found?
Thank you gentlemen for your advice and timely support.

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.124 seconds

Links, Partners and Social Media