Search Form and Social Buttons

HotThemes Logo and Top Menu

To request a forum account, please login here and open support ticket. Only customers with active order(s) can open forum account!

× Discussion about "Wellness" Joomla template.

Topic-icon Cant get Hotstart to work

More
6 years 4 months ago #5739 by mjs23112005
mjs23112005 created the topic: Cant get Hotstart to work
Hi

I am struggling with hotstart for this template. I have used other templates of yours and had no problem.

I am using justhost and uploading the files into public_html then extracting like I have done before but when I go to the browser it just shows Index of/
and public_ftp underneath.

What am I doing wrong this time?

Thanks

Mike

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 4 months ago #5742 by pirossi
pirossi replied the topic: Re: Cant get Hotstart to work
Maybe there is 'Directory IndexesOn/Off' settings at your server?
Try to install with typing the full adress into your browser:
yourdomain.com/index.php

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 4 months ago #5746 by mjs23112005
mjs23112005 replied the topic: Re: Cant get Hotstart to work
Hi

Thanks for the reply. However I cant find an indexex on/off, not needed one before. Also tried typing in the full address and then it comes up link broken!

Any other ideas.

If I use fantastico I can install joomla normally with their sample data.

Thanks

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 4 months ago - 6 years 4 months ago #5747 by pirossi
pirossi replied the topic: Re: Cant get Hotstart to work
Could you access from browser
yourdomain.com/installation/index.php

This is a long shot but maybe you unpack it at wrong place?

Could you post or PM me the url?
Last Edit: 6 years 4 months ago by pirossi.

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 4 months ago #5748 by mjs23112005
mjs23112005 replied the topic: Re: Cant get Hotstart to work

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 4 months ago #5749 by mjs23112005
mjs23112005 replied the topic: Re: SORTED Cant get Hotstart to work
I Have manged to sort it, it was the host that was having problems and when they sorted them I was able to install the template.

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.133 seconds

Links, Partners and Social Media