× Discussion about "Leafs" Joomla template

Topic-icon PROBLEM with IE and SAFARI

More
6 years 3 months ago #14369 by anikon
Hi there!
I use the Leafs template to build a new website ( www.beras.eu ). Everything works fine on Firefox or Chrome, but I experience big troubles on IE and Safari. IE shows nothing or navigates to Error 404, and Safari shows just the html code as you can see at the attached image

I can't figure out why does it happens.
Can you please help me to solve that?

Joomla is up to date to 2.5.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 3 months ago #14382 by ivan.milic
try this , open template_css.php and delete this:

<?php
header("Content-type: text/css");
?>

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 3 months ago #14390 by anikon
Replied by anikon on topic PROBLEM with IE and SAFARI
I've done that. The problem on Safari is solved, but it still remains on IE. It is not possible to open the site on all IE versions.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 3 months ago #14399 by ivan.milic
Maybe you just need to refresh hit ctrl+f5 several times

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 3 months ago #14400 by anikon
Replied by anikon on topic PROBLEM with IE and SAFARI
Sorry, what do you mean to refresh? the IE? If you mean that, this is not the case. I've tried on several computers and several IE versions. Always I get the same trouble.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 3 months ago #14421 by milos
Replied by milos on topic PROBLEM with IE and SAFARI
When I open your page in Safari, everything looks fine. Please let me know what is your browser version (Safari and IE) and what OS you have?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.137 seconds