Search Form and Social Buttons

HotThemes Logo and Top Menu

To request a forum account, please login here and open support ticket. Only customers with active order(s) can open forum account!

× Discussion about "Fashion Store" Joomla/VirtueMart template.

Topic-icon hotstart uploaded but I get a 404 error

More
6 years 6 days ago #8026 by Dashwood
Dashwood created the topic: hotstart uploaded but I get a 404 error
Hi,

I deleted everything from the 'public_html' folder then unzipped and uploaded the fashion store hotstart. Now I get :

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.


I'm not sure what else I can do to fix it?

Thanks in advance

Will

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 5 days ago #8038 by ivan.milic
ivan.milic replied the topic: Re: hotstart uploaded but I get a 404 error
It looks like some files were lost during the ftp copy. Can you copy whole hot_start zip file and then unpack it on your server using your hosting control panel.

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 3 days ago - 6 years 3 days ago #8078 by Dashwood
Dashwood replied the topic: Re: hotstart uploaded but I get a 404 error
I don't have the option of unzipping it on the server, it must be unzipped then uploaded. I tried this twice with Filezilla with no failed uploads reported. I have since installed joomla and the template and am now customizing it for my client. Also, when trying to edit the template, Firebug tells me the css is in a file called 'www.disputeclothing.com#2', but I can't find this file.

Thanks
Last Edit: 6 years 3 days ago by Dashwood. Reason: More information

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 2 days ago #8080 by milos
milos replied the topic: Re: hotstart uploaded but I get a 404 error
Some CSS is dynamically changing, and it's in file template_css.php.

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 2 days ago #8100 by Dashwood
Dashwood replied the topic: Re: hotstart uploaded but I get a 404 error
Nice one :) Thanks for your help.

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 3 weeks ago #17754 by Isabelle
Isabelle replied the topic: Re: hotstart uploaded but I get a 404 error
Hi,

Some CSS is dynamically changing, and it's in file template_css.php.

I've got the same problem but don't understand what to do with this information.
Could someone explain, please ?

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.216 seconds

Links, Partners and Social Media