× Discussion about "Vortex" Joomla template

Topic-icon Language file not loading...

More
7 years 4 weeks ago #7202 by mrALF
Somehow it seems the language file is not properly loaded, the template settings all have names like:

TPL_HOT_VORTEX_LABEL_USER1316
TPL_HOT_VORTEX_LABEL_TEXT_COLOR

etc

The /templates/hot_vortex/language/en-GB/en-GB.tpl_hot_vortex.ini seems to be OK.

Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 4 weeks ago #7204 by ivan.milic
that file should be in language/en-GB/ not in /templates/hot_vortex/language/en-GB/

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 4 weeks ago - 7 years 4 weeks ago #7207 by mrALF
Replied by mrALF on topic Language file not loading...
Well, there is a copy there as well, but still no luck...
Last edit: 7 years 4 weeks ago by mrALF. Reason: update

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 4 weeks ago - 7 years 4 weeks ago #7208 by pirossi
Maybe it's a file permission issue?
It should be 644.
Last edit: 7 years 4 weeks ago by pirossi.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 4 weeks ago - 7 years 4 weeks ago #7219 by mrALF
Replied by mrALF on topic Language file not loading...
It is 644.....

Check the coding, found out it wasn't UTF-8, changed it to UTF-8 (No BOM), but still no luck...
Last edit: 7 years 4 weeks ago by mrALF. Reason: adding info

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
7 years 4 weeks ago #7233 by ivan.milic
Is your default language English?
Did you try to reinstall template?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.137 seconds