× Discussions about "Destinations" Joomla template.

Topic-icon Images wont' imbed

  • lingold
  • lingold's Avatar Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
6 years 7 months ago #11350 by lingold
Images wont' imbed was created by lingold
When I try to add a new image within an article, I type in the pathway, the image appears in the preview below, but when I hit insert, the image isn't there.

FYI, when I built my site, for the most part, I simply kept the names of the imbedded images, and just updated them.

www.blueprint-4-you.com

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 7 months ago #11369 by ivan.milic
Replied by ivan.milic on topic Images wont' imbed
use absolute paths, or remove "/administrator" from images url in editor (then you will get opposite - visible on site , non visible in editor).


All this would not be problem if you configure you joomla's WYSIWYG editor properties properly.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • lingold
  • lingold's Avatar Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
6 years 7 months ago - 6 years 7 months ago #11375 by lingold
Replied by lingold on topic Images wont' imbed
I'm using the configuration that came with the Hot Joomla template. I haven't changed anything in those settings since installing the template, and I've never encountered this with previous Joomla sites (although I've only done a few).

I didn't use /administrator in the images url, and I'm not sure what you mean by an absolute path. Besides, I should be able to see the image in both the editor and on the site.

I would happily configure the WYSIWYG editor properties properly if I knew what the problem was. Can you give me some guidance here? I'm experiencing the same problem in two Hot Joomla templates: Leafs and Destinations.
Last edit: 6 years 7 months ago by lingold. Reason: add more info

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 7 months ago #11377 by milos
Replied by milos on topic Images wont' imbed
Please read my answer in another tread. One more idea, does it work when you disable SEF urls in Joomla configuration (or enable SEF with mod_rewrite)?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.148 seconds