Search Form and Social Buttons

HotThemes Logo and Top Menu

To request a forum account, please login here and open support ticket. Only customers with active order(s) can open forum account!

× Discussion about "Cosmetics" Joomla/VirtueMart template.

Topic-icon Problem with Formatting from Hot Start Package

More
5 years 1 month ago #16695 by jenkisan
jenkisan created the topic: Problem with Formatting from Hot Start Package
Hi Ivanic,

I'm having trouble getting the same images and formatting as the demo of Cosmetics. I'm not sure why.

In particular, my installation checkout, cart etc looks completely different from the online demo you have.

I thought it was a problem with my modifications and upgrades (to vm 2.0.2) but I tried installing the hot start package from zero on another server and it gives the same problems right out of the box.

Is it something wrong I'm doing when installing Cosmetics? It seems strange because I've never had trouble installing these before.

Ciao,

jeff

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 4 weeks ago #16710 by ivan.milic
ivan.milic replied the topic: Re: Problem with Formatting from Hot Start Package
What exactly is problem?

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 4 weeks ago #16719 by jenkisan
jenkisan replied the topic: Re: Problem with Formatting from Hot Start Package
Forgot to put web address:

Www.hipodo.com (here is the demo hot start installation)

Add a product to the cart and you start to see the differences from the only demo:

1. The pop up window that the product is added to the cart looks completely different.
2. The 'show cart' button is different
3. All the cart section, registration, shipping formatting and layout is completely different. All css and styles are missing.

I had the same problem on www.bellussi.com but just can not find a solution or reason.

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 4 weeks ago #16733 by ivan.milic
ivan.milic replied the topic: Re: Problem with Formatting from Hot Start Package
Common problem. When I browse:
http://www.hipodo.com/images/stories/demo/rotator/image1.jpg

I get:
Forbidden

You don't have permission to access /images/stories/demo/rotator/image1.jpg on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Apache/2.0.63 (Unix) mod_ssl/2.0.63 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 mod_perl/2.0.4 Perl/v5.8.8 Server at www.hipodo.com Port 80

change permissions (CHMOD)

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 4 weeks ago #16743 by jenkisan
jenkisan replied the topic: Re: Problem with Formatting from Hot Start Package
HI. Thanks for taking a look, but unfortunately that is not the problem. (I fix the permissions on the rotation directory).

If you take a look at the pages where you add a product, the cart, the registration page, the pop up of the product when added to the cart.

I've attached the images so you can compare these with the version on your demo site.











Attachments:

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 4 weeks ago #16761 by ivan.milic
ivan.milic replied the topic: Re: Problem with Formatting from Hot Start Package
If not permissions then url is bad . Try absolute url-s

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.148 seconds

Links, Partners and Social Media