Search Form and Social Buttons

HotThemes Logo and Top Menu

To request a forum account, please login here and open support ticket. Only customers with active order(s) can open forum account!

Topic-icon Neither link works

More
6 years 5 days ago #12999 by fabiohs
fabiohs created the topic: Neither link works
When I create a link to a page 500 error appears - JHtml:: icon not supported. File not found. This only happens with the flash template. Neither link works. It also displays an error page when I try to configure the template.


Attachments:

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 5 days ago #13002 by ivan.milic
ivan.milic replied the topic: Re: Neither link works
Check file permissions (CHMOD), maybe read operation is forbidden, also check if that files are relay there.

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 5 days ago #13003 by fabiohs
fabiohs replied the topic: Re: Neither link works
The links are only problem with this template. When I use another template the links work. The site is on localhost, the permissions are ok.
Attachments:

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 5 days ago #13009 by ivan.milic
ivan.milic replied the topic: Re: Neither link works
Hi, open
emplates\hot_flashes\elements\hot_color.php

replace every appearance of $value with $this->value

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 5 days ago - 6 years 5 days ago #13015 by fabiohs
fabiohs replied the topic: Re: Neither link works
Thank you. Solved the problem with the configuration of the template. But the link does not work. Help me please. Recalling that the site is still on the localhost. My joomla is 1.7
Last Edit: 6 years 5 days ago by fabiohs.

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 4 days ago #13018 by ivan.milic
ivan.milic replied the topic: Re: Neither link works
You have SEF turned on?

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.100 seconds

Links, Partners and Social Media