multilingual setup

  • kjamson
    Inactive member
  • Topic Author
  • Member
  • Member
More
12 years 1 month ago #15824 by kjamson
multilingual setup was created by kjamson
Hi,

I am trying to configure the multilingual support for the site as outlined in ( help.joomla.org/files/EN-GB_multilang_tutorial.pdf ) by using the Language Switcher module came with the Joomla core. However, after I have configured it, everything worked fine except there is one problem on the Home page only. The images are pushed up for some reason.

Here is our site. www.kjamson.com/noble

Is there some tweaks that I need to do for the template? Thanks.

Please Log in to join the conversation.

  • milos
    Support Staff
  • Moderator
  • Moderator
More
12 years 1 month ago #15827 by milos
Replied by milos on topic Re: multilingual setup
Sorry your site is not accessible.

Please Log in to join the conversation.

  • kjamson
    Inactive member
  • Topic Author
  • Member
  • Member
More
12 years 1 month ago #15849 by kjamson
Replied by kjamson on topic Re: multilingual setup
Hi Milos,

Please try again. We had some issues with the site. It's up and running now. Thanks.

Best regards,

Victor

Please Log in to join the conversation.

  • kjamson
    Inactive member
  • Topic Author
  • Member
  • Member
More
12 years 1 month ago #15856 by kjamson
Replied by kjamson on topic Re: multilingual setup
A little more info to help troubleshoot, I found out that in the <div class="main_container">, I have <div class=interior_page> where as the demo has <div class=not_interior_page>. I tried changed the class name manually on the page, and it fixes the problem.

What is causing the wrong class name? Thanks.

Please Log in to join the conversation.

  • kjamson
    Inactive member
  • Topic Author
  • Member
  • Member
More
12 years 1 month ago #15859 by kjamson
Replied by kjamson on topic Re: multilingual setup
Hi guys,

I have fixed the issue by adding the condition for language code to the template. Thanks for your time!!!

Have a good day!

Please Log in to join the conversation.

More
11 years 9 months ago #19946 by gameover
Replied by gameover on topic Re: multilingual setup
Hello,

I have the same problem like you. what did you make to solve that ?

Thanks

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.419 seconds
Powered by Kunena Forum