trouble adding users

More
11 years 10 hours ago #28380 by ivan.milic
Replied by ivan.milic on topic trouble adding users
Chose 3rd option Default English - GB Sample Data

Please Log in to join the conversation.

  • budginut
    Inactive member
  • Topic Author
  • New Member
  • New Member
More
11 years 2 hours ago #28395 by budginut
Replied by budginut on topic trouble adding users
fixed the problem...installed a fresh copy of Joomla and uploaded the Hot Flashes as a template rather then using the Hotstart provided when I bought it.

I'm happy!!

Thanks for helping me!!

Please Log in to join the conversation.

More
10 years 2 months ago #36690 by leatherboy
Replied by leatherboy on topic trouble adding users
Hi. I have the same problem in a site I try to "refresh". It was installed with hot_flashes31_hotstart. I need now to register members in this site. And I face the "You cannot access the private section of this site." problem. I did another fresh installation with hot_flashes31_hotstart.zip and the first thing I did was to enable login module. Nothing else. The problem exists. So knowing what budginut (the user that started this topic) did, seems that your hot_flashes31_hotstart.zip have a problem. Should be a distroyed database or something else.
Do you think we can fix it because I don't want to install drom the start everything.
My site is www.ap-opsi.gr/-test

Please Log in to join the conversation.

More
10 years 2 months ago #36691 by leatherboy
Replied by leatherboy on topic trouble adding users
As an addon, I noticed taht if the user is a superuser there is no problem. If he is a registered user then Ii displays the "You cannot access the private section of this site."

Please Log in to join the conversation.

More
10 years 2 months ago #36696 by ivan.milic

Please Log in to join the conversation.

More
10 years 2 months ago #36707 by leatherboy
Replied by leatherboy on topic trouble adding users
Thanks, I fixed it manually following this subpage of your link
docs.joomla.org/Fixing_the_assets_table
Why don't you fixit in hotstart installation?

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.375 seconds
Powered by Kunena Forum