Search Form and Social Buttons

HotThemes Logo and Top Menu

To request a forum account, please login here and open support ticket. Only customers with active order(s) can open forum account!

× Discussion about "eCommerce" VirtueMart/Joomla template

Topic-icon broken menu from code mod in template_css.css

More
5 years 1 month ago #14604 by Abbring
Hello,

In my attempt to fix the scrolling problem with the forum I have made some sort of error to the site.



The error: Open up the website in IE and you will see the top menu and all other menu’s are broken.



Here is what I did:



Opened up this file: www.protecfuelsaver.com > templates > Hot_ecommerce > CSS > template_css.css



I added this bit of code:



#Kunena { overflow-x: hidden !important; overflow: auto !important; position: relative;

width: 937px !important; height: 500px !important; background: white; padding-bottom: 15px; }


And it caused the menu to not display correctly. I removed the code from the css, re-uploaded it, and it still did not fix the issue.



I need the scroller to work in the forum as well as the main site navigation.

any help would be greatly appreciated.

you can view the site here: www.protecfuelsaver.com

Thank you.

Jim

(also will be on live chat on the site if you would like to ping me to help)

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 1 month ago #14624 by ivan.milic
In top menu module set Menu Tag ID = "nav"

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 1 month ago #14645 by Abbring
thanks for your reply ivan, I checked the module settings and it had "nav" in the Tag ID

After looking around I noticed it also affected the positioning of my copyright even though the css still says align; center. Additionally, there are other modules that have lost their positioning as well.

Thank you for your help!

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 1 month ago #14656 by milos
Make sure you are adding "nav" in the Menu Tag ID of Top Menu module. More details here: www.hotjoomlatemplates.com/blog/joomla-t...ems-and-subline-text

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 1 month ago #14693 by Abbring

milos wrote: Make sure you are adding "nav" in the Menu Tag ID of Top Menu module. More details here: www.hotjoomlatemplates.com/blog/joomla-t...ems-and-subline-text


Thank you for your response, the "nav" ID has not been effected by the addition of the code, I followed this path of extensions > module > Top Menu > Advanced Parameters > Menue Tag ID : nav

This had not been changed by the addition of the code.


THANKFULLY, I found a backup of the website I had made 2 weeks ago so I reloaded the CSS and it fixed that issue.

I now have the issue of the Kunena not having a scroller, as seen in this post: www.protecfuelsaver.com/Gas-Saver-Tips/4...PG-from-your-vehicle

The bit of code I added the first time fixed the Kunena problem but also caused my menu problem. Any idea of how to fix this so I can have my cake and eat it too?

Thanks :)

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 1 month ago #14711 by milos
Please edit template_css.css and change line

.quote

to

.hotquote

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.134 seconds

Links, Partners and Social Media