× Discussion about "eCommerce" VirtueMart/Joomla template

Topic-icon Manufecture link in products pages leads to an error

More
8 months 3 weeks ago #47191 by yonishobby
Hi,

Thanks to Google Webmaster I noticed the increased number of errors in my fresh installed site.
Looks like the manufacturers links are broken or something else is wrong over there, I get the "0 - Modulo by zero" error in the page head.

For example, in the following page:
www.yonishobby.co.il/%D7%9E%D7%9B%D7%95%...ock-gymkhana-RC-shop

(I'm aware to the script in the description, will be fixed)

Pressing the link "Traxxas" on the bottom will lead to the following page:
www.yonishobby.co.il/component/virtuemar...component&Itemid=276

The site hacked in the past, had to run a fresh install. I downloaded a recent template, installed and update everything and then replaced the DB to the one used in the original site.

That's the link to the real manufacturer on my site:
www.yonishobby.co.il/component/virtuemart/manufacturers/traxxas

Using a different template, it seems to partially work:
www.yonishobby.co.il/component/virtuemar...component&Itemid=276

Joomla version: 3.8
VM version: 3.2.4
PHP version: 7.0.19-1 (Debian)

Thanks !

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
8 months 3 weeks ago #47193 by milos
Hello,

In the first link, there's problem in product description only. Could you try to change the product description through VirtueMart. Also, try with PHP version 5.6. I am not sure if VirtueMart is currently 100% compatible with 7.0.

Thanks,
Milos

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: milos
Time to create page: 0.111 seconds