Search Form and Social Buttons

HotThemes Logo and Top Menu

To request a forum account, please login here and open support ticket. Only customers with active order(s) can open forum account!

× Discussion about "Cars" Joomla template.

Topic-icon Menu ideas and problems

More
6 years 1 month ago - 6 years 1 month ago #5844 by Dcoomer
First problem having issue with getting the hover color of the main tabs to work properly like in the demo. Solid state is Black normaly but in the demo when they are hovered over the tab back ground changes red and the text goes white. On my site they turn blue background but i cant get the font to change to white when hovered over.

2nd When the drop down animation occurs its not directly below the main tab its actly creates a background panel 1 or 2 pixels straight down below the main tab then the panel with all the info is shifted 1 or 2 pixesl to the right creating this unattractive look on the site.

3rd i want to create a department main tab in the navigation and similar to the demo where u have the moduel and poll installed create department headings with links under each so i can prevent from having multiple department names in the main nav as there are to many it creates a 2nd line in the navigation. Heres how i want it to look

Home - About Us - Departments - News - Contacts
Dropdown>
Department 1 | Department 2 | Department 3 |headings
D1 Link D2 Link D3 link
D1 Link2 D2 Link 2 D3 Link2

Sorry the spaceing isnt showing up correctly once posted
Etc.

I tried using blank URL's in the instructions to create the headings but when i started adding level 3 items to create links for each department under the differnt headings only the links for the first department heading were displaying.

ANy help would be appreicated
Last Edit: 6 years 1 month ago by Dcoomer.

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 1 month ago #5846 by pirossi
Please post your URL.

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 3 weeks ago #5851 by Dcoomer
the website is for a goverment agency and is not live yet and currently only hosted on a test dev server in house

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 3 weeks ago #5852 by milos
Please read forum rules below. We can't inspect your problem if your site is offline.

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 3 weeks ago #5853 by Dcoomer
site isnt going to be hosted live its used internally for something else so that wouldnt be possible. However,

I did find out what was causing the offset, and the color mouseover errors if you would like to know for future reference incase someone has a issue simular.

you cant shave the menu id as nav and the suffix as mega at the same time it has to be either nav or just mega depending on what style of menu ur looking for im guessing.

Thanks though

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.122 seconds

Links, Partners and Social Media