Top menu styling is lost when upgrading Joomla

More
6 years 6 months ago #29494 by Danimeeka
After installing the hot_wedding30_hotstart.zip file, I noticed one extension would not install unless the version of Joomla was updated from 3.0.1, which comes packaged in the hotstart file.

I checked the Joomla Update Manager and got this error: Fatal error: Call to a member function get() on a non-object in /home/harpsint/public_html/administrator/templates/isis/error.php on line 114. I gather this is a known bug in Joomla 3.0.1.

I installed Admin Tools and used it to upgrade Joomla to 3.0.4, but then saw the top menu lost all its CSS styling.

The site is 184.154.224.13/~harpsint/ , but I have reverted to Joomla 3.0.1 for now so the top menu looks fine. Please see attached images. What should I do? I really do need to be able to upgrade Joomla ..

Thanks!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 6 months ago #29496 by ivan.milic
check menu module if menu class suffix is "nav"

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 6 months ago #29516 by Danimeeka
Hmm, no the menu class suffix is "top". However if I change it to "nav" I see exactly the same problem as I get when I upgrade to 3.0.4, so I'll try the upgrade and check to see if the menu class suffix has been reset to "nav".

I'll let you know how it goes!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 6 months ago #29517 by Danimeeka
OK, the menu class suffix is still "top" when the site has been upgraded to Joomla 3.0.4. The rendering just behaves as if it is set to "nav".

I have sent a 'don't panic' message to my client and left the site in its messy 3.0.4 state for you to have a look at. I'll click 'report to moderator' and send my login details there so you can have a look inside.

Thankyou very much.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 6 months ago #29524 by ivan.milic
Your site differed form default you setting for menu class suffix is " nav"

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 6 months ago #29533 by Danimeeka
Sorry, Ivan, I don't quite understand. Are you saying my menu class suffix was "nav"? And you changed it to "top"? I could swear it was "top" as per my image in my last post! I see the website is working now, so a big thankyou to you. How did you do it?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: milos
Time to create page: 0.135 seconds