Top menu styling is lost when upgrading Joomla

More
6 years 5 months ago #30795 by mark2kooki
fresh install this morning

no update applied yet

dir.renewablesandenvironment.com/
Fatal error: Call to undefined function mb_internal_encoding() in /home/renewabl/public_html/dir/components/com_k2/helpers/route.php on line 61

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 5 months ago #30799 by ivan.milic

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 5 months ago - 6 years 5 months ago #30802 by mark2kooki
thank you for that

before pic shows after component installed

after showing after update to 3.1.1 and on right nav menu class


Attachments:
Last edit: 6 years 5 months ago by mark2kooki. Reason: pictures didnt load

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 5 months ago #30808 by ivan.milic
I don't quite understand your question , you you better explain?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 5 months ago #30812 by mark2kooki
the question is how do i get the menu to work

original install was fine but when i update joomla to 3.1.1 it breaks the menu like in pic 2

the menu class suffix is nav which was a problem with the person at the start of this post

i looked at firebug and the code is <ul class = nav menunav>

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 5 months ago - 6 years 5 months ago #30818 by ivan.milic
Ok, I will need link for that.

EDIT:

Menu Tag ID = nav , on picture it look like you set suffix instead?
Last edit: 6 years 5 months ago by ivan.milic.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: milos
Time to create page: 0.154 seconds