film tape conflict

More
4 years 6 months ago #44999 by milos
Replied by milos on topic film tape conflict
It's same for me, I got ERR_NAME_NOT_RESOLVED in Chrome for all your sites. BTW Ivan and I are using on different Internet service providers.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 years 6 months ago #45000 by martijn@lanfermeijer.nl
Hi Milos, thanks for your quick response. Can you please give me your IP to check with my provider?

Martijn

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 years 6 months ago #45001 by milos
Replied by milos on topic film tape conflict
24.135.49.170

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 years 6 months ago #45007 by martijn@lanfermeijer.nl
Good morning Milos,

Your IP 24.135.49.170 should have any restrictions.

Can you please investigate the issue?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 years 6 months ago #45008 by milos
Replied by milos on topic film tape conflict
All your sites are working now. Ivan from our support team will reply your questions from the first post.

Thanks

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 years 6 months ago #45010 by ivan.milic
Replied by ivan.milic on topic film tape conflict
Hi Martijn, glad to hear that your sites working now and I can see them.

You have some empty slides, make sure they all are enabled. Also, for effect you want to achieve your format of slides should be like this

empty slide
IMAGE
empty slide

empty slide
Image
empty slide

don't forget last empty slide (saw that you don't have it). Also scroll amount should be set to 3. And for second Hot Film tape, there should not be conflicts, for ID of other use one word, without blank space.

Regards

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: milos
Time to create page: 0.121 seconds