film tape conflict

More
4 years 5 months ago #45200 by martijn@lanfermeijer.nl
Hi Ivan, thanks for investigating this issue.

Unfortunately slide 1-8 are enabled but empty slides are between.

If you prefer to login the site to investigate I can sent you credentials.

The second Hot Film Tape has an unique ID, but when I enable this module (shows in Referentie's) size, colors, buttons and outline of the first module is changed/ copied from the second config. What exactly happens is undefinable, but you can see the changes when you enable the second Hot Film Tape (Referentie's).

Good luck, and let me know if you need to login to investigate.

Martijn Lanfermeijer

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 years 5 months ago #45201 by ivan.milic
Replied by ivan.milic on topic film tape conflict
Yes, you can send me you credentials.

And do you want to show empty slides or no? Because you made it like that. In module settings, there is options to set how many slides you want to show min and max. No need to insert empty slides in that case.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 years 5 months ago #45202 by martijn@lanfermeijer.nl
Hi Ivan, I don't want empty slides!

Please provide me your emailadress to sent you the login.

Martijn

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 years 5 months ago #45203 by ivan.milic
Replied by ivan.milic on topic film tape conflict
You have button report to moderator in right bottom corner of message in topic.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 years 5 months ago #45221 by ivan.milic
Replied by ivan.milic on topic film tape conflict
Hi Martijn,

I checked out your site, and there is problem where Hot Film Tape inserts an empty slide every time before your own slide with contents. I noticed that there is many elements in contents and that is probably causing that. Can you try to make backup all of your slides and put 8 empty slides?

Than if that solves the problem put only images. If that would be ok, than you can continue adding elements as long as you don't get empty slides and see what causing it. I wanted to do that for you but there is so much things and don't want to broke something.

And for other Hot Film Tape, classes are shared and i put suffix for you, so for dimensions fix is to put this code on the bottom of file template_css.css

.moduletable.first .list_carousel.responsive .caroufredsel_wrapper{
	height: 960px!important;
}
.moduletable.second .list_carousel.responsive .caroufredsel_wrapper{
	height: 180px!important;
}

where you set dimension you want

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 years 5 months ago #45236 by martijn@lanfermeijer.nl
Hi Ivan, thanks for your reply.

I tried your suggestion to remove elements in the slides. I removed slide 5-8, removed the gallery, removed the link on the image, changed div to paragraph. All without any luck and empty ghosts are still between the slides.

Also, a fixed heigh is not responsive, so a height of 600 pixels shows very ugly on a mobile...

And when the second Hot Film Tape is enabled colors of the buttons of the first Hot Film Tape is changed and unreadable.

Hope you can find a solution. My customer is asking about the progress on this issue....

Your login is still active.

Martijn

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: milos
Time to create page: 0.112 seconds