Problem with layout

  • milos
    Support Staff
  • Moderator
  • Moderator
More
1 year 2 months ago #49833 by milos
Replied by milos on topic Problem with layout
Hello,

You can edit the custom.css file again and change the value of 767px in this line:
Code:
@media (max-width: 767px) {

to 980px. Also, just below this line add this:
Code:
.sparky_container > [class*='sparkle'] { width: 100% !important; }

You will need to clear the browser's cache on the tablet to see the changes every time you change the custom.css file.

Regards,
Milos

Please Log in to join the conversation.

More
1 year 2 months ago - 1 year 2 months ago #49836 by radioprob2010
Replied by radioprob2010 on topic Problem with layout

Hello, i put menu in layout top1 and this is bigger than my website settings (1280px) how can i fix that ?  
This solved just on pc/laptop. In tablet or phone is still bigger than content.

 
Last edit: 1 year 2 months ago by radioprob2010.

Please Log in to join the conversation.

  • milos
    Support Staff
  • Moderator
  • Moderator
More
1 year 2 months ago #49838 by milos
Replied by milos on topic Problem with layout
Under this line:
Code:
@media (max-width: 980px) {

add this:
Code:
.sparky_container > .mp_top1 { margin: 0 8px; width: calc(100% - 16px) !important; }

Regards,
Milos

Please Log in to join the conversation.

More
1 year 2 months ago #49839 by radioprob2010
Replied by radioprob2010 on topic Problem with layout
Nou is ok in left side, but in right side is the same.

Please Log in to join the conversation.

  • milos
    Support Staff
  • Moderator
  • Moderator
More
1 year 2 months ago #49840 by milos
Replied by milos on topic Problem with layout
Sorry, please change it with:
Code:
.sparky_container > .mp_top1.sparky_cell { margin: 0 8px; width: calc(100% - 16px) !important; }

Regards,
Milos

Please Log in to join the conversation.

More
1 year 2 months ago - 1 year 2 months ago #49841 by radioprob2010
Replied by radioprob2010 on topic Problem with layout
Hello and thanks for all your time. Look in this video what happend when i pull window browser, my menu layout not stay at the same size all the time, that mean is posible some user to not see correct wide. We can setup this for all browser size to pe the same like all ? 

www.radioprob.ro/css.MOV
Last edit: 1 year 2 months ago by radioprob2010.

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.322 seconds
Powered by Kunena Forum