Problem with menu settings

  • digiwide
    Inactive member
  • Topic Author
  • Member
  • Member
More
9 years 1 month ago #44798 by digiwide
I have installed a Main-menu. You can see it is on position Main-menu, but when I go to Menu settings in Sparky Framework there is no dropdown at Main Menu. So I cannot change it to a Dropdown menu. I have already uninstalled the template, but no difference. When look in the demo quickstart on my local Mac I see this menu is called Top-menu. I think thats not the problem? Do I make a stupid mistake somewhere?

www.fotohutten.nl

Please Log in to join the conversation.

More
9 years 1 month ago #44801 by ivan.milic
You have menu settings in sparky framework, try to change and customize settings for menu you want, or you created.

Please Log in to join the conversation.

  • digiwide
    Inactive member
  • Topic Author
  • Member
  • Member
More
9 years 1 month ago #44802 by digiwide
Replied by digiwide on topic Problem with menu settings
Yes I understand but I don't see anything when I click on the Main Menu settings. Normaly I see a java drop down with all the possiblitys. There is nothing below

Please Log in to join the conversation.

  • digiwide
    Inactive member
  • Topic Author
  • Member
  • Member
More
9 years 1 month ago #44824 by digiwide
Replied by digiwide on topic Problem with menu settings
After a day the dropdown is working. Strange effect on....

digiwide wrote: Yes I understand but I don't see anything when I click on the Main Menu settings. Normaly I see a java drop down with all the possiblitys. There is nothing below

Please Log in to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #45792 by jxbhome
Replied by jxbhome on topic Problem with menu settings
I know this thread is some 4 months old but I am having exactly the same problem. I have setup 2 x sites using Sparky Framework. One is with HotStart and the other without - just using the template. All mainly working OK except on the non-Hotstart version the mobile version looks very strange when it comes to menus and layout.

I have compared template settings between the two and they are identical (other than few colour changes) however I do notice the non-Hotstart version is missing the drop-down option (template manager -> menu settings -> top menu). I am not sure why this should be the case as assume a template option and not related to content as installed by the HotStart System.

I attached two snapshots of this. Any ideas?

Thanks - John


Attachments:

Please Log in to join the conversation.

More
8 years 8 months ago #45793 by nikola.mihajlovic
Hello,

well there is some problem with files, maybe permission too. Check your permissions, set it to 644 for files and 755 for folders. Also you can send us credentials so we can check what is going on.

You have "report to moderator" button in right corner of every reply, so you can use it to privately send us your login information.

Best regards,
Nikola Mihajlovic

Please Log in to join the conversation.

Time to create page: 0.367 seconds
Powered by Kunena Forum